Üzbegisztán

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Üzbegisztán

Üzbegisztánban eladó ingatlan

Üzbegisztán közép-ázsiai ország, egykori szovjet köztársaság. Mecsetekről, mauzóleumokról és helyekről ismert, amelyek a Selyemúthoz kapcsolódnak, amely az ősi kereskedelmi útvonal, amely Kínát a Földközi-tengerhez kötötte. Szamarkandban, az út legfontosabb városában található Regisztán: az iszlám építészet fontos példája. Északon és nyugaton Kazahsztánnal, keleten Kirgizisztánnal és Tádzsikisztánnal, délen Afganisztánnal és Türkmenisztánnal határos; Liechtensteinnel együtt ez az egyetlen olyan ország a világon, amely kettős tengerparttal nem rendelkezik a tengeren, vagyis hogy nincs kimenete a tengeren, és határai vannak az összes szárazfölddel rendelkező államokkal is. Tashkent Üzbegisztán fővárosa.

Ha eladót szeretne vásárolni Üzbegisztánban, Üzbegisztán fővárosa a világ egyik legnagyobb ingatlan- és városfejlesztési projektjébe fektet be. Az üzbég kormány által 2017 júliusában jóváhagyott Taskentvárosi Nemzetközi Üzleti Központ 80 hektáros területtel rendelkezik a legnagyobb üzbég város központjában. A nagyszerű városi projekt felkeltette a nemzetközi vállalatok és ingatlanbefektetők érdeklődését, és a turizmus fontos mozgatórugója is lehet. Taskent város fő terve modern irodák, szállodák, lakóövezetek, konferenciatermek, hipermarketek, bevásárlóközpontok és sétálóutcák építését tartalmazza.

Üzbegisztán ingatlanpiaca az elmúlt évtizedben nagymértékben stagnál, amelyet a romló gazdasági helyzet és az ország üzleti klímája befolyásol. Meg kell jegyezni, hogy a helyzet jelenleg gyorsan változik, és a teljes gazdaság liberalizációjával várhatóan a közeljövőben újjászületik az ingatlanpiac.

A külföldi befektetők nehézségekbe ütköztek az üzbég eladásra szánt ingatlanok megvásárlásában, mert nehéz megkapni az engedélyt az üzbégisztáni so'm amerikai dollárra történő átváltására a hazaszállításhoz szükséges összegekben. Üzbegisztánban nem volt alternatív jogi piac azon befektetők számára, akik pénzeszközöket kívánnak külföldre utalni. Ezt különösen súlyosbította a külföldi befektetők teljes hiánya a piacon.

A külföldi befektetések hiánya azt jelentette, hogy a piaci trendeket helyi és szezonális tényezők vezérelték. A kis helyi befektetők továbbra is az egyetlen olyan játékosok maradnak a piacon, akik inkább az ingatlanban, mint a kockázatos és nem hatékony bankrendszerben próbálnak értéket tárolni.

Arra számítanak, hogy a folyamatos gazdasági reformok, a jobb gazdasági légkör és a pénzváltás liberalizálása biztosítja, hogy az ingatlanpiac az első helyreállított eszközosztályok közé kerüljön. A piacot az jellemzi, hogy a megfelelő lakó- és kereskedelmi ingatlanok nem kínálják kielégítően Üzbegisztánban az eladásra alkalmas ingatlanokat. Jelentős árkorrekció után az ingatlanpiac szilárd alapokkal rendelkezik a növekedés és a vonzó értékelések szempontjából. Azok a külföldiek és az ország más régióinak állampolgárai, akik Taškentben vásárolnak ingatlant, letelepedési engedélyt kaphatnak, miután legalább 100 000 dollár értékű eladást vásároltak. Ez a közelmúltbeli jogszabályi változások után vált lehetővé.

  •  
    Költözés Üzbegisztánba. Külföldön élő és Üzbegisztánban él.

      A Közép-Ázsiában található, a tengerhez nem férőhellyel rendelkező főszereplő egy igazán egyedi nemzet, amely biztosan meglepni fog. Üzbegisztánról beszélünk. Nagyon jól tudjuk, hogy manapság a leginkább kívánt célállomások mások, de biztosíthatjuk önöket, hogy ebben az esetben sok a meglepe ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 43438

Eladás Négy hálószobás lakás, Üzbegisztán, Taškent, Taškent, Nukus Str

167,602,470.52HUF
Eladás
Négy hálószobás lakás

180 m²
4 szobás lakás Taskent luxusnegyedében (Mirobad járás) erkélyes, 180 nm-es, 7 szintes tégla előkelő ház 2. emeletén, padlófűtés, lift van. A lakásban ...
ELADÓ modern automata hidroponikus üvegház ELADÁSI ÁR: 1.000.000.- USD Telepítési hely: Üzbegisztán – Jizzah City Teljes terület : 4 hektár ( Magá...
Cod. 2118

Eladás Három hálószobás lakás, Üzbegisztán, Taškent, Taškent, center

13,930,000.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

80 m²
Gyönyörű apartman a központban, 6 szobával, klímaberendezéssel, panorámás erkéllyel, délnyugati fekvésű, pince. Részleges átszervezés.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB